неділя, 9 грудня 2018 р.

Бактерії гниття.

    Багато бактерії гниття викликають псування продуктів харчування. Тому швидкопсувні продукти зберігають у холодильниках (при низькій температурі життєдіяльність бактерій знижується).



Зверни увагу!
Результат пошуку зображень за запитом "знак оклику"
    Оскільки бактерії не можуть жити без води і гинуть у розчинах солі і цукру, продукти сушать, солять, маринують, зацукровують, консервують, коптять.
При консервуванні щільно закриті банки нагрівають. При цьому гинуть не тільки бактерії, але і їх спори. Тому консерви зберігаються довгий час.



   

Бактерії у питній воді

Результат пошуку зображень за запитом "Бактерії у питній воді" Коліморфті мікроби, що мають форму паличок і відносяться до грамнегативних мікроорганізмів, потрапляють у питну воду і свердловини в основному з фекальними стоками. До них відносяться такі назви: